Köpvillkor

Köpvillkor

Priser

Varje vara anges med pris i svenska kronor inklusive moms. På sammanställningssidan innan betalning kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. För att kunna handla varor i nätbutiken måste du vara 18 år.

Betalning med Payson 

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

Läs mer om Payson här: www.payson.se

 

Orderbekräftelse

När du har lagt din order får du en orderbekräftelse till den e-postadress du angett. Om du ej mottagit någon orderbekräftelse kan du ha angett en felaktig adress. Vänligen kontakta oss omgående på info@solitairedesign.se.

Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post på info@solitairedesign.se

Fraktavgift

Fraktavgiften tillkommer och är för närvarande 350 kr per enhet för leverans inom Sverige.

Leveranser

Vi arbetar för att din vara skall leveras så fort som möjligt till dig. När vi mottagit din beställning och din betalning börjar vi bearbeta din order. Vi skickar varan från vårt lager inom 7-14 arbetsdagar efter att vi mottagit din betalning. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara. Dina varor skickas med postens paket för uthämtning på ditt paketutlämningsställe. Vi reserverar oss dock för eventuella dröjsmål i leveransen som ligger utanför vår kontroll. Solitaire Design ansvarar för varan till dess att den har levererats till dig.

Ångerrätt

Observera att under utförsäljningsperioden gäller ingen Ånger-, Retur- eller Bytesrätt!!!

Nöjda kunder är vårt motto men om du av någon anledning inte skulle vara nöjd kan du ångra ditt köp. Enligt distans- och hemförsäljningslagen har du en ångerrätt som ger dig möjlighet att ångra köpet inom 14 dagar. Efter det att du har skickat tillbaka varan ska Solitaire Design snarast, och senast inom 30 dagar, betala tillbaka det du har betalat för varan exklusive frakt.

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar.
I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

När du utnyttjat din ångerrätt:
Kontakta alltid Solitaire Design på info@solitairedesign.se innan du skickar tillbaka varan.
Fyll i returformuläret som bifogats vid leverans av din vara.
Returnera varan i originalförpackning, köparen står för returfrakten. Solitaire Design hämtar ej ut returer skickade med postförskott. Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot vara. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Returer

Observera att under utförsäljningsperioden gäller ingen  Ånger-, Retur- eller Bytesrätt!!!

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du sända eller lämna tillbaka varan till oss i originalförpackningen.

Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot vara. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Ej uthämtade paket

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 400 kr.

Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel